A férfiak, ha megcsalásra adják a fejüket, jól megtervezik az időbeosztást, a helyszínt, kitalálják a fedő sztorit. Azt gondolják, jól tudnak lavírozni, és otthon mit sem fognak észrevenni a bűnös tettről/tettekről.  Ami elképzelhető, hogy így is van, és egy-egy röpke légyott ki sem derül. Elvileg. Gondolják ők. Van azonban jó néhány dolog, ami igencsak szembetűnő. Amiért eddig nekünk nőknek könyörögnünk kellett, hogy a kedvünkért változtasson, de a „csakazértse” mindig győzött, majd egyik-pillanatról a másikra megy magától, önállóan, kérni sem kell, az elgondolkodtató.

Mire is gondolok?

  1. „Szívem! Kellene venni neked néhány új alsónadrágot. Ezek már olyan elnyűttek, a zoknikról nem is beszélve.” – Válasz: „Jaj, fölösleges pénzkidobás, jók még azok.”

Majd egyszercsak a szennyestartó tele van új ruhaneművel, pedig nem rémlik, hogy vásároltatok volna. Főleg azért szokatlan, hiszen mindig együtt vásároltok.

  1. „Szívem! Nem gondolod, hogy borotválkoznod kellene? Olyan kis szőrös vagy! De mindenhol!

Válasz: „Most nincs kedvem, majd holnap.”

Egy napon szembesülsz azzal, hogy rendszeresen frissen borotvált, kiemelt figyelemmel az intim testrészekre.

  1. A tükör a legjobb barátja, minden nap meg is dicséri magát, ha netán ezt te elmulasztanád.
  2. Bárhova megy, több időt tölt a fürdőszobában, mint te.5. Folyamatosan parfümfelhő lengi körül, és a rágógumi elengedhetetlen.
  3. A mobilja folyamatosan a kezében vagy a zsebében van, látható közelségben sosem fordulhat elő, az asztalon csak úgy sosem marad. Az azon való pötyögés szinte szünet nélküli, az élete részévé vált.7. A wc-ben töltött időtartam nem lehet kevesebb 30 percnél, természetesen a telefonja társaságában.
  4. Eddig mindig fáradt volt. Most később fekszik, mint te, reggel pedig rég kipattant az ágyból, amikor te még éppen csak próbálsz magadhoz térni.
  5. Korábban csak szűkösen fértél el az ágyban, most bőven van helyed. Ő hátad fordítva az ágy szélére húzódva alszik egész éjjel.
  6. Az érintkezés minden formáját kerüli, se csók, se simogatás, de még a hajához se érj.

Ha ezen pontok mindegyike teljesülni látszik, akkor nagy bizonyossággal vélelmezhetjük, hogy kapcsolatunkban megjelent egy harmadik fél, és sajnos párunk görbe utakon jár. Mi mást is tehetnénk, mint hogy figyelünk a jelekre, és próbáljuk megállítani a folyamatot női praktikákkal, mentjük a menthetőt. Persze, csak ha szeretnénk.