Amikor tele van a bucink, és azt érezzük, nemcsak púp van a hátunkon, hanem már egy egész hegy kezd leomolni, összeszorítjuk fogainkat, felszívjuk magunkat, és bevesszük a leszarom tablettát. 

               

Miért mindig a leszarom tablettát vesszük be? Mi lenne, ha inkább a mosolytablettával próbálkoznánk? Garantáltan jobb a hatóanyaga, nem kizárólag öngyógyító, hanem a környezetünkre is hatással van. Ráadásul egy tablettával dupla hatást érhetünk el, ha valakire rámosolygunk, ő is kedves lesz velünk és, új sokkal több pozitív energia ér bennünket. Tudom, unjuk a közhelyes dumákat, mint a pozitív gondolkodás pozitív energiákat vonz be. Na de, ha egyszer ez tényleg igaz?

Az amerikaiak miért sikeresebbek, mint mi? Miért mondják ránk, hogy búval b… népség vagyunk?     

Ideje lenne változtatnunk! Szóval MOSOLYOGJ! Keep smiling! And Don’t worry!

Félreértés ne essék, semmilyen amerikai trendi tréningen nem vettem részt, csak a saját bőrömön tapasztalt eredményekről beszélek.

Azon túlmenően, hogy a problémáinkat mindig kivetítjük másokra, az állandó duzzogásuk, morgolódásunk, beugatásunk sem teszi könnyebbé az életünk, még másokat is lehúzunk, mérgezünk, ami aztán vírusként terjed. A leszarom tabletta elveszti hatását, és senki nem gyógyul meg.

Ellenben egy kedves gesztus, kis mosoly máris javít a közérzeten.

Gondolkoztál már azon például, hogy egy srác mekkora bátorságot vesz azzal, ha ismeretlenként megszólít valahol az utcán, mond valami esetlen bókot, hogy kivívja a szimpátiádat? Te meg szépen leugatod, ha éppen nem jön be. Pedig elég lenne, ha mosolyogva megköszönnéd, és tovább állnál. Nem kell örökre elvenni a kedvét a bókolástól.

Vagy éppen a pizza rendelésed másfél óra után sem érkezik meg, utána érdeklődsz, de mi lenne, ha nem ordítanád le a vonal másik lévőt, hiszen tutira nem tehet róla. A végén még elképzelhető, hogy kapsz ingyen ebédet is. Csak mert megköszönik, hogy türelmesen vártál. Azt mindenki tudja milyen az éhes ember, főleg, ha még egy Snickers sincs a közelben. :-)

Egy idő után mindenki annyi sérelmet hordoz magában, annyi késszúrást kap, hogy inkább felveszi a védőpajzsot, begubózik, már inkább ne is szóljon hozzá senki. Ő se próbálkozik, én se, kommunikáció nulla. A leszarom tabletta pozitív eredményre nem vezet, a betegség csak terjed.

Amondó vagyok, tegyünk egy próbát azzal a mosolytablettával! Rövid időn belül érezhetjük a hatását, és tutira meggyógyulunk. Egy biztos, káros mellékhatásai nincsenek.